Blog #2 baby zwemles

Geschreven doorAlice

Blog #2 baby zwemles

De wekker gaat en ik heb het er moeilijk mee. Normaliter zijn de kindjes mijn natuurlijke wake up call maar die blijven nu verdacht lekker door slapen. Snap ik, ze hebben namelijk een flink feestje gevoerd vannacht.

We hebben zo meteen baby zwemles en omdat het enige degelijke zwembad in de buurt best een eindje rijden is betekent dat extra vroeg opstaan. Ik channel mijn inner Yolanthe en Maria Taylor, zij gaan namelijk iedere storm te lijf met die perfecte krul in hun haren, looks om door een ringetje te halen en kindjes zonder snottebellen. Iets wat mij dus niet gaat lukken vandaag.

Ik gooi die 3 sprieten haar om mijn hoofd in een elegant zwierig knotje, trek mijn bikini over mijn nog iets wat blubberige na de bevalling baby lijf aan en hijs mijn kindjes (met opnieuw een lekker bel aan de neus) in hun zwem kostuum.

Het zweet staat in middels op de bovenlip en op mijn aller snelst loop ik in mijn hoofd na of ik alles bij mij heb. Ik hoor achter mij alweer eentje flink niesen inclusief een verse lading groene bel, maaaar we zijn onderweg én op tijd!

Bij het zwembad aangekomen herkent mijn zoontje de plek direct. Grote tandjes bloot lach en wiebelende beentjes. Binnen aangekomen, zwempakjes aan, het water in.
Ze gieren het uit van plezier en hebben het hysterisch naar hun zin. Ach dat vroege opstaan is allemaal zo erg nog niet bedenk ik me.

Ik heb misschien geen perfecte krul, bootylicous body of nanny om mij te ondersteunen maar 1 ding hebben die knappe glamour mama’s en ik denk ik wel gemeen, het maakt niet uit wat er gebeurt, als je kindjes het naar de zin hebben en gelukkig zijn, zijn wij dat als mama’s ook!

About the Author

Alice editor

1 Comment so far

HummiePosted on  7:56 am - feb 25, 2017

Heerlijk verhaal !

Laat een reactie acther