Blog #3 tijd voor mijzelf

Geschreven doorAlice

Blog #3 tijd voor mijzelf

Ze slapen..De kindjes slapen! Alle twee tegelijk nog wel! Dat komt niet zo vaak voor. Dusss wat ga ik doen?

Uitgebreid douchen inclusief benen scheren en ook nog een maskertje op mijn gezicht?Of ga ik mijn huishouden doen?Zal ik gewoon eens een boek gaan lezen?Of ook gaan slapen?Eigenlijk heb ik best honger besef ik me..

De grote vraag als je spaarzame vrije tijd hebt is altijd,hoe ga je die besteden?

Uiteraard besluit ik álles te gaan doen. Lukt vast. Als een bezetene vlieg ik als een echte pro door het huis. Rommel aan kant,wol was in de machine, wasbare luiers van het rek en klaar voor gebruik opgevouwen, nieuwe luier was hangt te drogen, bakje met verse wasbare billen doekjes is gevuld, vaatwasser staat aan, flesjes en speentjes afwas is verzorgd, de vitamine c om de weerstand te verhogen is besteld, rekeningen betaald en ik heb online een staatslot gekocht. Je weet het maar nooit toch?

Voor je het weet ben ik deze blog aan het tikken vanaf dat leuke eiland waar de varkentjes gezellig in het wild om je heen zwemmen in plaats van aan de eettafel met een berg was voor mijn neus die nog gevouwen moet worden. Mijn thee is als gewoonlijk alweer lauw geworden tijdens het doen van al deze werkzaamheden,maar zoals mijn nieuwe spreekwoordelijk gezegde luid;

Lauwe thee is het nieuwe chardonnay!

Heerlijk even je eigen gang te kunnen gaan zo tussendoor. Maar uhmmm wat heb ik nu eigenlijk voor mezelf gedaan?

About the Author

Alice editor

Laat een reactie acther